Dupla vegyszeres tisztítás

A dupla vegyszeres szőnyegtisztításnál az eljárás hasonló a vegyszeres szőnyegtisztításhoz képest, csak ebben a szőnyegtisztítási folyamatban a szőnyeget lehetőség szerint, a megfelelő vegyszeres oldatban több órán keresztül áztatjuk és duplán tisztítjuk. A dupla vegyszeres szőnyegtisztítás ára 2590Ft/m2.

Dupla vegyszeres szőnyegtisztítás lépései vízzel nem tisztítható szőnyegeknél

-előkezelés, portalanítás

-vegyszeres oldatban való áztatás

-súrológéppel való kezelés, öblítés

-nagynyomású, porlasztott vízzel való kezelés

-szőnyegtisztító folyadék felvitele

-síkkefés kezelés

-többfázisú öblítés

-centrifugálás, szárítás

 

Ezen speciális szőnyegtisztítási folyamat során a szőnyeget az előkezelés után megfelelő vegyszerrel és a tökéletes koncentrátum aránnyal dolgozva, vegyszeres oldatba áztatjuk. A megfelelő hatóidő letelte után három tárcsás súrológépünk segítségével a szőnyeget 2×2 irányba átsúroljuk, majd magas nyomású vízzel öblítjük és automatizált gépünkbe tesszük. Szőnyegmosó gépünk a szőnyeget teljes terjedelmében, magas nyomású porlasztott vízsugárral ismét átvizezi, szőnyegtisztító folyadékot adagol rá, majd sorkeféi segítségével 2×2 irányban átsúrolja. Végül több fázisban öblíti a szőnyeget, hogy az teljesen tiszta és vegyszermentes legyen. A tisztítást követően a szőnyeget egy csőcentrifugába tesszük, majd kiterítve szőnyegszárító gépben 6-8 óra alatt teljesen megszárítjuk. Ez a szőnyegtisztítási eljárás minden vízzel mosható erősen szennyezett szőnyegnél alkalmazható.

Vegyszeres szőnyegtisztítás lépései vízzel nem tisztítható szőnyegeknél

előkezelés, portalanítás

vegyszeres habban való kezelés

nagyteljesítményű géppel való kezelés

vegyszeres hab felvitele, hatóidő kivárása

nagyteljesítményű géppel való kezelés

Ezen speciális szőnyegtisztítási folyamat során a szőnyeget az előkezelés után megfelelő vegyszerrel és a tökéletes koncentrátum aránnyal dolgozva, vegyszeres habbal kezeljük. A megfelelő hatóidő letelte után a szőnyegből a koszos habot nagyteljesítményű pórszívónk segítségével eltávolítjuk. Ezután a szőnyeget magas nyomású kézi gépünk segítségével ismét vegyszeres habbal terítjük be. A habot egytárcsás súrológépünk segítségével 2×2 irányba átsúroljuk, majd a megfelelő hatóidő elteltével a koszos habot egy nagyteljesítményű pórszívó segítségével eltávolítjuk. Ez a szőnyegtisztítási eljárás minden vízzel nem mosható erősen szennyezett szőnyegnél alkalmazható.

Ahhoz, hogy szőnyegünk igazán tiszta lehessen, fontos, hogy a megfelelő szőnyegtisztítási eljárást alkalmazzuk. Az alkalmazott szőnyegtisztítási eljárás a megrendelői igények mellett függ a szőnyeg típusától is.

A szőnyegtisztítást megrendelheti a 06 1 294-7328, 06 20 804-2936, 06 30 920-3787 telefonszámon.

A szőnyegtisztítás megrendelésénél kérjük jelezze, ha Önnek már van törzsvásárlói kártyája!

Szőnyegtisztítás megrendelését leadhatja online vagy facebook oldalunkon is!

Bármelyik szőnyegtisztítási eljárásunkat is válassza, annak eredményességére a tiszta szőnyeg átvételéig garanciát vállalunk!

Fontos! Elhanyagolt szőnyegeknél, beletaposott foltokkal nem minden esetben érhetjük el a tökéletes tisztaság eredményét. Csak a rendszeresen karbantartott szőnyegeknél érhetünk el jó eredményt.

Néhány dolog, amit a szőnyegtisztítás megrendelése előtt tudni érdemes!

Szőnyegtisztítást csak Budapest területén vállalunk.

Szőnyegtisztítást csak háztól-házig szállítással vállalunk.

A szőnyegtisztítás átfutási ideje a szőnyegek elhozatalától számítottan 2 munkanap.

A szőnyegtisztítást 6m2 felett díjtalan szállítással vállaljuk.

Az általunk elvégzett szőnyegtisztításra, szegésre és javításra garanciát vállalunk!

Szőnyegtisztításra a megrendelését leadhatja telefonon, online vagy facebook oldalunkon.

Szőnyegtisztítást Budapest 5. kerületében és a Budai Vár területén nem vállalunk!

Fontos! Elhanyagolt szőnyegeknél, beletaposott foltokkal nem minden esetben érhetjük el a tökéletes tisztaság eredményét.

Online megrendelés