+36 1 294 7328, +36 20 804 2936, +36 30 920 3787 info@budapest-szonyegtisztitas.hu

Kímélő tisztítás

Egyre nagyobb az igény a szőnyegek kímélő, kézi tisztítására. A kímélő szőnyegtisztítás ára 3.490Ft/m2.

Kímélő (kézi) szőnyegtisztítás lépései

  • előkezelés, portalanítás
  • száraz hab felvitele, kezelése
  • hatóidő kivárása
  • kisteljesítményű géppel való többszöri kezelés

 

A kímélő (kézi) szőnyegtisztítás során a szőnyeget a megfelelő előkezelés után egy olyan alacsony nedvességet tartalmazó habbal kezeljük, amelyben csupán 7 %-os víztartalom van. A habot felvisszük a szőnyeg teljes területére, majd egy természetes, erős szálú ruhakefe segítségével először a szál ellenében, majd a szál irányában, (2×2 irányban) átkeféljük. A megfelelő hatóidő elteltével a koszos habot egy kisteljesítményű pórszívó többszöri alkalmazásával eltávolítjuk.

Ahhoz, hogy szőnyegünk igazán tiszta lehessen, fontos, hogy a megfelelő szőnyegtisztítási eljárást alkalmazzuk. Az alkalmazott szőnyegtisztítási eljárás a megrendelői igények mellett függ a szőnyeg típusától is. Ezt a szőnyegtisztítási eljárást kézi csomózású szőnyegekhez, antik szőnyegekhez, elszakadt-, megrongálódott szőnyegekhez ajánljuk.

A szőnyegtisztítást megrendelheti a 06 1 294-7328, 06 20 804-2936, 06 30 920-3787 telefonszámon.

A szőnyegtisztítás megrendelésénél kérjük jelezze, ha Önnek már van törzsvásárlói kártyája!

Szőnyegtisztítás megrendelését leadhatja online vagy facebook oldalunkon is!

Bármelyik szőnyegtisztítási eljárásunkat is válassza, annak eredményességére a tiszta szőnyeg átvételéig garanciát vállalunk!

Fontos! Elhanyagolt szőnyegeknél, beletaposott foltokkal nem minden esetben érhetjük el a tökéletes tisztaság eredményét. Csak a rendszeresen karbantartott szőnyegeknél érhetünk el jó eredményt.

SZŐNYGTISZTÍTÁS MEGRENDELÉSE EGYSZERŰEN

A szőnyegtisztítás megrendelésénél kérjük jelezze, ha Önnek már van törzsvásárlói kártyája!

Törzsvásárlói programunk tagjaként rendszeres kedvezményekben részesülhet, például 5% kedvezményt kap a szolgáltatások árából. Ha még nem rendelkezik törzsvásárlói kártyával, kérje kollégánktól, így a következő megrendelésénél már élvezheti a visszatérő ügyfeleink számára biztosított kedvezményeket.