Vegyszeres tisztítás

A vegyszeres szőnyegtisztítás alkalmával a megfelelő vegyszerrel és a tökéletes koncentrátum aránnyal dolgozva, a foltok végleg eltűnhetnek vagy nagy részben halványodhatnak, a szőnyeg anyagának és a színének károsodása nélkül. A vegyszeres szőnyegtisztítást a vízzel mosható, illetve a vízzel nem mosható szőnyegeken is alkalmazhatjuk. A vegyszeres szőnyegtisztítás ára 2090Ft/m2.

Vegyszeres szőnyegtisztítás lépései vízzel tisztítható szőnyegeknél

-előkezelés, portalanítás

-vegyszer felvitele, hatóidő kivárása

-nagynyomású, porlasztott vízzel való kezelés

-szőnyegtisztító folyadék felvitele

-síkkefés kezelés

-többfázisú öblítés

-centrifugálás, szárítás

 

A vegyszeres szőnyegtisztítási folyamat során a szőnyeget a megfelelő előkezelés után magas nyomású kézi gépünk segítségével vegyszeres oldattal itatjuk át. A megfelelő hatóidő letelte után automatizált gépünkbe tesszük. Szőnyegmosó gépünk a szőnyeget teljes terjedelmében, magas nyomású porlasztott vízsugárral ismét átvizezi, szőnyegtisztító folyadékot adagol rá, majd sorkeféi segítségével 2×2 irányban átsúrolja. Végül több fázisban öblíti a szőnyeget, hogy az teljesen tiszta és vegyszermentes legyen. A tisztítást követően a szőnyeget egy csőcentrifugába tesszük, majd kiterítve szőnyegszárító gépben 6-8 óra alatt teljesen megszárítjuk. Ez a szőnyegtisztítási eljárás minden vízzel mosható közepesen szennyezett szőnyegnél alkalmazható.

Vegyszeres szőnyegtisztítás lépései vízzel nem tisztítható szőnyegeknél

előkezelés, portalanítás

vegyszeres hab felvitele, hatóidő kivárása

nagyteljesítményű géppel való kezelés

A vegyszeres szőnyegtisztítási folyamat során a szőnyeget a megfelelő előkezelés után magas nyomású kézi gépünk segítségével vegyszeres habbal terítjük be. A habot egytárcsás súrológépünk segítségével 2×2 irányba átsúroljuk, majd a megfelelő hatóidő elteltével a koszos habot egy nagy teljesítményű pórszívó segítségével eltávolítjuk. Ez a szőnyegtisztítási eljárás minden vízzel nem mosható közepesen szennyezett szőnyegnél alkalmazható.

Ahhoz, hogy szőnyegünk igazán tiszta lehessen, fontos, hogy a megfelelő szőnyegtisztítási eljárást alkalmazzuk. Az alkalmazott szőnyegtisztítási eljárás a megrendelői igények mellett függ a szőnyeg típusától is.

A szőnyegtisztítást megrendelheti a 06 1 294-7328, 06 20 804-2936, 06 30 920-3787 telefonszámon.

A szőnyegtisztítás megrendelésénél kérjük jelezze, ha Önnek már van törzsvásárlói kártyája!

Szőnyegtisztítás megrendelését leadhatja online vagy facebook oldalunkon is!

Bármelyik szőnyegtisztítási eljárásunkat is válassza, annak eredményességére a tiszta szőnyeg átvételéig garanciát vállalunk!

Fontos! Elhanyagolt szőnyegeknél, beletaposott foltokkal nem minden esetben érhetjük el a tökéletes tisztaság eredményét. Csak a rendszeresen karbantartott szőnyegeknél érhetünk el jó eredményt.

Néhány dolog, amit a szőnyegtisztítás megrendelése előtt tudni érdemes!

Szőnyegtisztítást csak Budapest területén vállalunk.

Szőnyegtisztítást csak háztól-házig szállítással vállalunk.

A szőnyegtisztítás átfutási ideje a szőnyegek elhozatalától számítottan 2 munkanap.

A szőnyegtisztítást 6m2 felett díjtalan szállítással vállaljuk.

Az általunk elvégzett szőnyegtisztításra, szegésre és javításra garanciát vállalunk!

Szőnyegtisztításra a megrendelését leadhatja telefonon, online vagy facebook oldalunkon.

Szőnyegtisztítást Budapest 5. kerületében és a Budai Vár területén nem vállalunk!

Fontos! Elhanyagolt szőnyegeknél, beletaposott foltokkal nem minden esetben érhetjük el a tökéletes tisztaság eredményét.

Online megrendelés